*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Έλεγχος & Κοστολόγηση για τουριστικές & επισιτιστικές επιχειρήσεις


Συγγραφή: ·Γιώργος Κονόμος ·Ιωάννης Πατεστής
Έκδοση: Νοέμβριος 2014 από "Les Livres du Tourisme"
Σελ.:256 (16,5 x 23,5 ), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-8382-37-4


Θέμα: "Τουρισμός" "Οικονομική επιχειρήσεων"

Το «Έλεγχος & Κοστολόγηση» συμπυκνώνει την πρακτική εφαρμογή και λειτουργία των τμημάτων διαχείρισης και ελέγχου επισιτιστικών τμημάτων, με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και μεθοδολογία.

Αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό σχεδιασμού, οργάνωσης, διεύθυνσης και ελέγχου, όλων των δραστηριοτήτων μιας επισιτιστικής επιχείρησης. Στόχος του είναι η ανάλυση σύγχρονων, πρακτικών αλλά συνάμα επιστημονικών εργαλείων, που θα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών στον τομέα της διοίκησης τροφίμων και ποτών (Food and Beverage).

Στις σελίδες του βιβλίου αναλύονται τόσο κλασικά ζητήματα που αφορούν τα τμήματα διαχείρισης και ελέγχου, όσο και σύγχρονα θέματα ελέγχου και κοστολόγησης που αποτελούν καινοτομία για την ελληνική βιβλιογραφία.

Ενδεικτικά κεφάλαια του βιβλίου είναι: Οργάνωση τμήματος προμηθειών, Σχεδιασμός προμηθειών, Μέθοδοι προμηθειών και τεχνικές αξιολόγησης προμηθευτών, Η τέχνη των διαπραγματεύσεων, Παραλαβές εμπορευμάτων, Αποθήκευση υλικών, Διαχείριση αποθεμάτων, Απογραφές αποθεμάτων - Βιομηχανικός ποιοτικός έλεγχος, Εισαγωγή στην κοστολόγηση παρασκευασμάτων, Εφαρμογές κοστολόγησης επισιτιστικών επιχειρήσεων, Ανάλυση νεκρού σημείου, Τιμολόγηση προϊόντων, Έλεγχος πωληθέντων, Τεχνικές ανάλυσης μενού, Εξόρυξη κανόνων συσχέτισης, Έλεγχος ανεξαρτησίας ποιητικών δεδομένων, Αξιολόγηση επένδυσης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας