Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 33,84 €
για ζαχαροπλάστες
Συγγραφή: · Κωνσταντίνος Ι. Χολέβας ·Χάρης Ψιλόπουλος
Έκδοση: Δεκέμβριος 2014 από "Les Livres du Tourisme"
Σελ.:296 (28 x 23,5 ), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-8382-39-8
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική"
Ένα βιβλίο οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των τεχνικών και των παρασκευασμάτων τους, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να διακρίνουν την πραγματική απόλαυση του να είναι κανείς ζαχαροπλάστης.
Αποτελούμενο από δύο μέρη, στο πρώτο παρουσιάζονται οι βασικές πρώτες ύλες, ο επαγγελματικός εξοπλισμός και οι κυριότερες τεχνικές ζαχαροπλαστικής και στο δεύτερο προτείνονται κλασικές και πρωτότυπες συνταγές με επιδόρπια υψηλής αισθητικής.
Οι συγγραφείς του, δύο έμπειροι, σύγχρονοι και ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες, μάς αποδεικνύει ότι η ζαχαροπλαστική δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Η ζαχαροπλαστική είναι απλή, είναι δημιουργία, είναι έμπνευση.
Ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να αποδείξει ότι η ζαχαροπλαστική είναι για όλους. Καλή ανάγνωση!
(2024) Ζαχαροπλαστική εξέλιξη, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2012) Ζαχαρομαγειρέματα, Le Monde / Les Livres du Tourisme