*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δημόσιες Σχέσεις

Στρατηγικές και Τακτικές


Συγγραφή: ·Dennis L. Wilcox ·Glen T. Cameron
Επιμέλεια: ·Δημήτρης Λυμπερόπουλος
Έκδοση: Ιανουάριος 2015 από "Εκδοτικός Όμιλος Ίων"
Σελ.:594 (21χ29), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-153-9


Θέμα: "Δημόσιες σχέσεις"

Η δέκατη έκδοση του βιβλίου αυτού εξακολουθεί να είναι μία δημοφιλής επιλογή ως το πλέον περιεκτικό και ενημερωμένο βιβλίο για την γνωριμία των φοιτητών με τον κλάδο των δημοσίων σχέσεων.

Η παρούσα έκδοση, όπως και αυτές που προηγήθηκαν, εξακολουθεί να συνδυάζει με επιτυχία την θεωρία, τις βασικές αρχές και την πράξη σε μία ελκυστική, ολοκληρωμένη μορφή, που είναι ταυτόχρονα εύχρηστη και σαφής, χωρίς να είναι υπερφίαλη και ρηχή.

Σε όλο το βιβλίο οι φοιτητές θα μπορέσουν να βρουν ενδιαφέροντα παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων και εφαρμογές, τα οποία θα τους ενθαρρύνουν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της ανάλυσης και της επίλυσης προβλημάτων. Το αφηγηματικό ύφος που έχουν υιοθετήσει οι συγγραφείς και ο σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός του βιβλίου, προσελκύουν το ενδιαφέρον των φοιτητών.

Έτσι, σε κάθε κεφάλαιο θα μπορέσουν να εντοπίσουν ενδιαφέροντα στοιχεία, που θα τους δώσουν μία πρώτη εικόνα γύρω από το πώς μπορεί να είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Την ίδια στιγμή, το βιβλίο είναι ελκυστικό και για τους ίδιους τους καθηγητές, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν στους φοιτητές τους μία πλήρη και ουσιαστική εικόνα των δημοσίων σχέσεων, ως μίας διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων, η οποία ενσωματώνει την ηθική υπευθυνότητα και την εφαρμογή βασικών αρχών.

Κάθε κεφάλαιο διαθέτει παραδείγματα από βραβευμένες εκστρατείες, αλλά και από σύγχρονα ζητήματα, που οι φοιτητές κρίνουν ως ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά.

Σε κάθε κεφάλαιο παρουσιάζονται επιλεκτικά κάποιες φράσεις έμπειρων και επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου. Πρόκειται για σύντομες και περιεκτικές δηλώσεις που εμπεριέχουν την ουσία της πείρας και της επαγγελματικής τους σοφίας. Πιστεύουμε ότι μία τέτοια προσέγγιση μεταδίδει εν συντομία την άποψη των επαγγελματιών, πολύ καλύτερα απ' ότι μία μακροσκελής συνέντευξη.

Το κείμενο έχει χωριστεί σε πέντε μέρη, ώστε να δίνει μία πλήρη εικόνα του κλάδου των δημοσίων σχέσεων: Μέρος 1: Ρόλος, Μέρος 2: Διαδικασίες, Μέρος 3: Στρατηγική, Μέρος 4: Τακτικές και Μέρος 5: Εφαρμογή

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΜΕΡΟΣ I - Ρόλος
01 Τι Είναι οι Δημόσεις Σχέσεις 1
02 Η Εξέλιξη των Δημοσίων Σχέσεων 37
03 Δεοντολογία και Επαγγελματισμός 66
04 Εταιρείες και Τμήματα Δημοσίων Σχέσεων 94
ΜΕΡΟΣ II - Διαδικασία
05 Έρευνα
06 Σχεδιασμός Προγράμματος
07 Επικοινωνία
08 Αξιολόγηση
ΜΕΡΟΣ III - Στρατηγική
09 Κοινή Γνώμη και Πειθώ
10 Διαχείριση Συγκρούσεων: Χειρισμός Προβλημάτων,
Κινδύνων και Κρίσεων
11 Προσεγγίζοντας ένα Διαφοροποιημένο Κοινό
12 Δημόσιες Σχέσεις και Νόμος
ΜΕΡΟΣ IV - Τακτικές
13 Διαδίκτυο και Κοινωνικά Δίκτυα
14 Προετοιμασία Υλικού για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
15 Ραδιόφωνο και Τηλεόραση
16 Συνέδρια και Εκδηλώσεις;
ΜΕΡΟΣ V - Εφαρμογή
17 Εταιρείες
18 Ψυχαγωγία, Αθλητισμός και Τουρισμός
19 Πολιτική και Κράτος
20 Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις
21 Μη-Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, Υγεία και Εκπαίδευση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας