*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

2050 Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών Γενικής Χειρουργικής


Συγγραφή: ·Γεώργιος Μπασδάνης ·Βασίλειος Ν. Παπαδόπουλος
Έκδοση: Φεβρουάριος 2015 από "University Studio Press"
Σελ.:518 (14x21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2198-4


Θέμα: "Ιατρική" "Χειρουργική"

Οι εγχειρητικές τεχνικές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας βρίσκονται σε μία συνεχώς εξελισσόμενη πορεία καθώς η ανακάλυψη και χρησιμοποίηση νέων χειρουργικών εργαλείων προηγμένης τεχνολογίας έφερε στο προσκήνιο την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική.

Το γενικό μέρος αυτού του εγχειριδίου αποτελείται από δύο επιμέρους τμήματα. Το πρώτο μέρος αναφέρεται στις προηγούμενες εφαρμογές ενέργειας (χειρουργική διαθερμία, Laser, κρυοχειρουργική, Cusa και διαθερμία δέσμης αργού), που συνεχίζουν να εφαρμόζονται ευρέως σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες της χειρουργικής. Στο δεύτερο μέρος αναλύονται οι νεότερες εφαρμογές ενέργειας (υπέρηχοι, ηλεκτροχειρουργικές μέθοδοι έμφραξης αγγείων και ιστών και ραδιοσυχνότητες), οι οποίες συνεχώς κερδίζουν έδαφος, καθώς η εφαρμογή τους στην κλινική πράξη συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας