*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μεγάλη αλήθεια

Η επαναφορά στη μνήμη της καταγωγής και της ιστορίας διαμορφώνει τη μοίρα και το πεπρωμένο μας


Συγγραφή: ·Gregg Braden
Μετάφραση: ·Εύη Παπαγεωργίου
Έκδοση: 2015 από "Link Media"
Σελ.:366 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-99620-4-9


Θέμα: "Κοινωνικές επιστήμες - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Όταν οι νέες ανακαλύψεις θέτουν υπό αμφισβήτηση τις κρατούσες αντιλήψεις, είναι καιρός να αναθεωρήσουμε αυτές τις αντιλήψεις!

Ένας νέος κόσμος αναδύεται μπροστά στα μάτια μας, ενώ ο μη βιώσιμος πλέον κόσμος του παρελθόντος αγωνίζεται να επιβιώσει.

Και οι δύο κόσμοι αντανακλούν τις απόψεις που είχαμε στο παρελθόν. Και οι δύο υπάρχουν - αλλά μόνο για την ώρα. Ποιον κόσμο θα διαλέξετε εσείς;

Ο κορυφαίος σε πωλήσεις συγγραφέας και οραματιστής επιστήμονας, Gregg Braden, υποστηρίζει ότι τα φλέγοντα ζητήματα που μας διχάζουν -ζητήματα φαινομενικά διαφορετικά, όπως ο πόλεμος, η τρομοκρατία, οι αμβλώσεις, η αυτοκτονία, οι γενοκτονίες, η θανατική ποινή, η φτώχεια, η οικονομική κατάρρευση και ο πυρηνικός πόλεμος- στην πραγματικότητα συνδέονται μεταξύ τους. Όλα τους πηγάζουν από τις εσφαλμένες παραδοχές μιας ξεπερασμένης επιστήμης, παραδοχές που μας έχουν οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής και στην απώλεια των μεγαλύτερων επιτευγμάτων του πολιτισμού μας.

Η "Μεγάλη αλήθεια", με αδιάσειστα στοιχεία, αποκαλύπτει ότι:

- η εξέλιξη από μόνη της δεν εξηγεί την ύπαρξή μας,
- βρισκόμαστε πάνω στη Γη πολύ μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αναγνωρίζει η συμβατική Ιστορία,
- είμαστε γεννημένοι για την ειρήνη, όχι για τον πόλεμο,
- η επιβίωση της ανθρωπότητας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο.

Αυτές οι ανακαλύψεις ανοίγουν διαφορετικούς δρόμους σκέψης για τον εαυτό μας. Αν ενστερνιστούμε αυτή τη διαφορετική αντίληψη, οι λύσεις είναι πλέον προφανείς και οι επιλογές ξεκάθαρες! Ο Gregg Braden συνδυάζει τα εμπνευσμένα μηνύματα από το σύνολο του μέχρι σήμερα διορατικού έργου του σε ένα συνεκτικό όραμα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

(2009) Το μυστήριο του 2012, Κέδρος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας