*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ελληνογερμανικό νομικό γλωσσάρι

Αστικό Δίκαιο


Συγγραφή: ·Νανάκι Σ.Ελένη
Έκδοση: Οκτώβριος 2016 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:438 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-93-4927-7


Θέμα: "Επιστήμη - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις" "Κοινωνικά δικαιώματα"

Το ελληνογερμανικό νομικό γλωσσάρι προέκυψε αρχικά ως ιδέα από μία προσωπική μου ανάγκη να συνεισφέρω στην νομική επιστήμη από την οποία τόσα αποκόμισα, συνδέοντάς την με την μετάφραση, με την οποία επίσης ασχολούμαι επισταμένα και έπειτα από μία πραγματική ανάγκη, αυτή της ύπαρξης ενός αξιόπιστου και αμιγώς νομικού λεξιλογίου, από τα ελληνικά στα γερμανικά, απογυμνωμένου από όρους κοινωνιολογίας και πολιτικών επιστημών. Από αυτήν την ιδέα, προέκυψε το γλωσσάρι, στο οποίο σκόπιμα δεν έχω περιλάβει παρά μονάχα καθαρά νομικές έννοιες, ώστε να είναι ασφαλής η χρήση τους και να ανταποκρίνονται με ακρίβεια στην νομική έννοια της άλλης γλώσσας.
Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται τόσο στους γερμανομαθείς νομικούς όλων των κλάδων (φοιτητές, δικηγόρους, δικαστές, εισαγγελείς, δικαστικούς επιμελητές), όσο και στους δικηγόρους, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μεταξύ των δύο χωρών και φυσικά στους δικηγόρους μεταφραστές και τους μεταφραστές νομικών κειμένων γενικότερα. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

(2016) Ελληνοαγγλικό νομικό γλωσσάρι, Ιδιωτική Έκδοση

(2016) Ελληνογερμανικό νομικό γλωσσάρι, Ιδιωτική Έκδοση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας