*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ


Συγγραφή: ·Κατερίνα Δανδουλάκη
Εικονογράφιση: · Σπύρος Γούσης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2016 από "Άθως/Παιδικά"
Σελ.:48 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9789604952120


Θέμα: "Χριστούγεννα"

Ένα μοναδικό βιβλίο γιορτινών κατασκευών κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ με την υπογραφή της Κατερίνας Δανδουλάκη (δημιουργού του blog ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ) και του Σπύρου Γούση. Τρεις παραστάσεις: Η Φάτνη, η Προσκύνηση των μάγων και η Βηθλεέμ ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών μέσα από τις τρισδιάστατες χάρτινες κατασκευές.
Τα παιδιά αφού κόψουν τις φιγούρες, θα τις χρωματίσουν και στη συνέχεια θα της τοποθετήσουν επάνω στις χαρτονιένες βάσεις για να στολίσουν με αυτές τα δωμάτιά τους ή και την τάξη. Δεν χρειάζεται να γίνουν φωτοτυπίες ή μεγεθύνσεις υλικού. Το υλικό είναι έτοιμο για κατασκευή.
Mικροί και μεγάλοι ελάτε να παίξουμε και να αισθανθούμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων!
Το βιβλίο είναι δίγλωσσο (Ελληνικά-Αγγλικά).

(2020) Μαμά για Σπίτι, Θύρα ( Σταμούλη Α.Ε )

(2019) Ιστορίες από την Καπερναούμ, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας