*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γενική χειρουργική

Α.Π.Θ. Τμήμα Ιατρικής. Τομέας Χειρουργικής

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Kωνσταντίνος Τσαλής · Απόστολος Καμπαρούδης · Βασίλειος Παπαδόπουλος
Έκδοση: Μάιος 2017 από "University Studio Press"
Σελ.:942 (29χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2268-4


Θέμα: "Ιατρική" "Χειρουργική"

Στην ανανεωμένη και πλήρως αναθεωρημένη έκδοση παρατίθενται οι νέες γνώσεις στον τομέα της χειρουργικής επιστήμης, με τα κεφάλαια να έχουν εμπλουτιστεί με πλήθος εικόνων και σχημάτων, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου έχει προστεθεί περίληψη και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ώστε να μπορεί ο φοιτητής να κάνει μια γρήγορη ανασκόπηση του κεφαλαίου και να εκτιμήσει τις γνώσεις του.
Σκοπός του είναι να προσφέρει στους φοιτητές της Ιατρικής την απαραίτητη γνώση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διαγνώσουν την πάθηση, να κατατοπίσουν και να συμβουλεύσουν τον ασθενή σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και, τέλος, να τον
καθοδηγήσουν στην αντιμετώπισή του. Το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει έναν βασικό και πολύτιμο βοηθό για την εκπαίδευση των φοιτητών αλλά και των νέων ιατρών.

(2012) Ο πόλεμος των 6 ημερών, Γνώμων Εκδοτική

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας