*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προτάσεις ηγεσίας για την έξοδο από την κρίση

(Σ. ΓΙΑΛΑΜΑΣ, Χ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Χ. ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ, Α. ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ, Δ. ΡΟΥΚΑΣ)

(Συλλογικό έργο)
Έκδοση: Μάιος 2017 από "Εκδόσεις Παπαζήση"
Σελ.:296 (21x14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-02-3277-6


Θέμα: "Οικονομία " "Οικονομική πολιτική - Δίκαιο και νομοθεσία" "Πολιτισμός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σύγχρονη κρίση. Αλλά ποια κρίση; Την κρίση την οικονομική, την πολιτική, την κοινωνική ή μήπως μια βαθύτερη κρίση συνειδήσεων και αξιών; Μήπως, τελικά, το ζήτημα δεν είναι η λέξη, αλλά το νόημα που της δίνουμε;
Σε μια εποχή διαρκούς αμφισβήτησης, αναστάτωσης και κυρίως απαισιοδοξίας, προτάσεις ηγεσίας μπορούν να αναστρέψουν την πορεία και την τάση. Ένας συλλογικός τόμος για την ηγεσία, σε όλα τα πεδία, από την πολιτική και την παιδεία μέχρι το περιβάλλον και τον πολιτισμό, με ανάλυση οικονομική, πολιτική και ψυχολογική. Πέντε συγγραφείς, ο καθένας ειδικός στον τομέα του -παιδεία, πολιτική, βιώσιμη ανάπτυξη και ψυχολογία- αναλύουν το ζήτημα της ηγεσίας και προτείνουν λύσεις για μια ηγεσία με πρόγραμμα, έμπνευση και όραμα.
Προτάσεις ηγεσίας, λοιπόν, για την έξοδο από τη σύγχρονη κρίση, για μια ουσιαστική θεραπεία και όχι προσωρινή ανακούφιση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας