*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δύο ξένες σε μια ζωή

"Hilary and Jackie" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Hilary Du Pré ·Piers Du Pré
Μετάφραση: ·Ρένα Λέκκου - Δάντου
Έκδοση: 1999 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:517 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-14-0102-4


Θέμα: "Αγγλόφωνη λογοτεχνία"

Ολόκληρη η οικογένειά της πλήρωσε το τίμημα του ταλέντου της. Γεμάτοι περηφάνια από την τεράστια επιτυχία της, δεν ήταν προετοιμασμένοι για το βαθύ αντίκτυπο που θα προκαλούσε στις ζωές η ιδιοφυΐα της.

Από τη στιγμή που η Ζακλίν ντι Πρε κράτησε για πρώτη φορά το βιολοντσέλο στα χέρια της, έγινε φανερό πως ήταν προικισμένη με ένα θεϊκό χάρισμα.

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο για τον ιδιωτικό κόσμο που κρύβεται πίσω από το δημόσιο πρόσωπο των ανθρώπων και για τα μοιραία της ζωής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας