*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ναι, εσύ κύριε, θα διορθώσεις το ρωμέϊκο στον Χώρο και στον τομέα όπου βρίσκεσαι


Συγγραφή: · Δημήτρης-Σόλων Γ. Γεωργόπουλος
Έκδοση: Οκτώβριος 2019 από "Κοντύλι"
Σελ.:412 (17Χ25 ), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-9661-34-8


Θέμα: "Κοινωνικές επιστήμες - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Τα κείμενα, που παρουσιάζονται, καλύπτουν μια πολύχρονη περίοδο από το Δεκέμβριο 1985 μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, και αναφέρονται σε άρθρα, υπομνήματα, ομιλίες, δημοσιεύσεις, και διαλέξεις ώστε να φανεί η προσπάθεια επηρεασμού της ροής των πραγμάτων στον «χώρο και τον τομέα» του συγγρα-φέα που υπηρέτησε ως διευθυντής σε δύο Αγγειοχειρουργικά Τμήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στα Νοσοκομεία Ελπίς και Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα από το 1985 μέχρι τα μέσα του 2006.
Τα βιώματα και οι διαπιστώσεις του συγγραφέα που αναδύονται δεν διαφέρουν από τις διαπιστώσεις και τα βιώματα που άλλοι, πριν τον συγγραφέα, έχουν ζήσει και περιγράψει σε άλλους «χώρους και τομείς».
Είναι μια «άμεση ιστορία» των προηγούμενων χρόνων που ίσως φωτίσουν πλευρές της μακρόχρονης πολιτισμικής πάθησης και κρίσης. Είναι η Ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όπως λέει ο Bertolt Brecht «Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα να αλλάξουμε».

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας