*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Θρόνος του Νιρόλι ( βιβλίο τέταρτο )

Ερωτική μελωδία - Στις προσταγές του Σειχη

"Bride by royal appointment - a royal bride at the Sheikh's cammand " (Πρωτότυπος τίτλος )

Συγγραφή: · Penny Jordan ·Morgan Raye
Μετάφραση: ·Μαρία Γεωργιάδου
Επιμέλεια: ·Κατερίνα Δημητρίου
Έκδοση: Οκτώβριος 2019 από "Bell / Χαρλένικ Ελλάς"
Σελ.:296 (21x14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9789606207983


Θέμα: "Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ της Raye Morgan
Ο Άνταμ Ράιντερ, ο νόθος γιος ενός πρίγκιπα του Νιρόλι, είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής. Αποδέχεται την πρόσκληση του βασιλιά να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να αναλάβει τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά δε σκοπεύει να αγκαλιάσει την οικογένεια που απέρριψε τη μητέρα του - έχει στο μυαλό του την εκδίκηση! Η μουσικός Έλενα Βαλέριο νιώθει αμέσως μια έντονη έλξη για κείνον. Ωστόσο, αγαπά την πατρίδα της και δε θα δεχτεί να κυβερνήσει το Νιρόλι ένας κάλπικος βασιλιάς.
Ο Άνταμ νιώθει κι αυτός γοητευμένος από την Έλενα, όμως είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει για χάρη της τα υστερόβουλα σχέδιά του;

ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ της Penny Jordan
Ο σεΐχης Καντίρ, ο όμορφος Άραβας πρίγκιπας που εμφανίζεται αναπάντεχα για να ανέβει στο θρόνο του Νιρόλι, σκοπεύει να κυβερνήσει με πυγμή και αποφασιστικότητα. Αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου... Η Ναταλία Καρίνι λατρεύει την πατρίδα της και θεωρεί πως ο νέος βασιλιάς δεν είναι παρά ένας εισβολέας, ένας κατακτητής που έχει μάθει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει - και τώρα θέλει εκείνη για βασίλισσά του!
Νιώθει πανέτοιμη ν' αντιμετωπίσει την πρόκληση του σεΐχη. Όμως πώς θ' αντισταθεί στα μεθυστικά φιλιά του;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας