*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Κιλόμπο και ο κύριος Ιατρογυμναστής


Συγγραφή: ·Δάφνη Βλουμίδη
Εικονογράφιση: ·Αντιγόνη Μακλέλλαν
Έκδοση: Νοέμβριος 2019 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:24 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-03-2094-7


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά"

Ο Κιλόμπο είναι ένας ελεφαντάκος που έφτασε στο νησί της Λέσβου από μία χώρα πολύ μακρινή. Βρόμικος και εγκαταλειμμένος, φάνταζε τελείως ξένος και διαφορετικός. Κι όμως είναι ίδιος με όλα τα παιδιά του κόσμου, και αυτά που ζουν στους προσφυγικούς καταυλισμούς και εκείνα που κοιμούνται ήσυχα στο σπίτι τους, μαζί με το λούτρινο ζωάκι τους. Μία φιλόξενη αγκαλιά ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να γεφυρώσει κάθε απόσταση και να τον κάνει να νιώσει ζεστασιά, αποδοχή και ασφάλεια.
Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο η οικογένεια που τον φιλοξενεί προσπαθεί να βρει τρόπους για να βοηθήσει τον μικρό ελεφαντάκο να προσαρμοστεί στην καινούρια πραγματικότητα και στη νέα του ζωή. Οι τρόποι που προτείνει τόσο ο κύριος Ιατρογυμναστής όσο και ο παππούς δεν είναι αποτελεσματικοί, μέχρι που η γιαγιά βρίσκει τη λύση μέσα από την απλή συναναστροφή και το παιχνίδι με τα άλλα παιδιά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας