*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,92 €
Memory Man
"Memory Man" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: · David Baldacci
Μετάφραση: ·Εύη Γεμελιάρη
Έκδοση: Ιούνιος 2019 από "Αναγνώστης"
Σελ.:606 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5287-39-9
Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"
Όταν ο Έιμος Ντέκερ επέστρεψε σπίτι του πριν από δεκαέξι μήνες για να βρει τα πτώματα της γυναίκας και της μοναχοκόρης του, δεν πίστεψε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει. Κυριευμένος από θλίψη, είδε τη ζωή του να βγαίνει εκτός ελέγχου, να χάνει τη δουλειά του ως ντετέκτιβ, το σπίτι του και τον αυτοσεβασμό του. Αλλά όταν η πρώην συνεργάτης του στην αστυνομία, Μέρι Λάνκαστερ, τον επισκέφτηκε για να του πει πως κάποιος είχε ομολογήσει τους φόνους της οικογένειάς του, ξέρει ότι οφείλει στη γυναίκα και το παιδί του να αναζητήσει δικαιοσύνη γι' αυτούς.
Καθώς ο Ντέκερ συμβιβάζεται με τα νέα, η τραγωδία χτυπάει το τοπικό σχολείο.
Έφηβοι πυροβολούνται και ο δολοφόνος τριγυρνάει ελεύθερος. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του εγκεφάλου που ο Έιμος υπέστη ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, απέκτησε ένα αξιόλογο δώρο, και η αστυνομία πιστεύει πως αυτή η ασυνήθιστη ικανότητα θα βοηθήσει στο κυνήγι για τον δολοφόνο.
Ο Έιμος πρέπει να υπομείνει τις αναμνήσεις που θα προτιμούσε να ξεχάσει και, όταν νέα στοιχεία συνδέουν τις δολοφονίες, μένει με μία μόνο επιλογή.
Ο Memory Man θα μείνει μαζί σας για πολύ καιρό αφού γυρίσετε και την τελευταία σελίδα.
(2024) Έλεος, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2023) Όλα στο φως, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2022) Ένα λεπτό ως τα μεσάνυχτα, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2021) Ο έκπτωτος, Αναγνώστης
(2021) Τα 39 στοιχεία: Η συντέλεια του κόσμου, Άγκυρα
(2020) Χωρίς έλεος, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2020) Η συνωμοσία, Αναγνώστης
(2019) Το τελευταίο μίλι, Αναγνώστης
(2019) Το τελευταίο μίλι, Αναγνώστης
(2019) Memory Man, Αναγνώστης
(2019) Memory Many, Αναγνώστης
(2012) Ο έκτος άνθρωπος, Anubis
(2009) Η ενέδρα, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(2008) Κλάσμα δευτερολέπτου, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(2007) Κλάσμα δευτερολέπτου, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(1999) Απόλυτη εξουσία, Ωκεανίδα