*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το παιδί και το καρβέλι

"L' enfant pain" (Πρωτότυπος τίτλος )

Συγγραφή: ·Augustin Gomez Arcos
Μετάφραση: · Κώστας Ασημακόπουλος ·Ντίνα Σιδέρη
Έκδοση: Ιανουάριος 1986 από "Ζαχαρόπουλος Σ. Ι."
Σελ.:304 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-208-209-6


Θέμα: "Ισπανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Στο συναρπαστικό αυτό μυθιστορηματικό χρονικό του σύγχρονου Ισπανού συγγραφέα Αγουστίν Γκομέζ - 'Αρκος, παρουσιάζεται η ιστορία μιας πολυμελούς οικογένειας δημοκρατικών, χωρίς πάθος και με αίσθημα τιμής και ανθρωπιάς.
Ο μικρός γιος, που ζούσε τον εφιάλτη της στέρησης μαζί με τ' αδέρφια του, αποτελεί το κέντρο βάρους της πλοκής του συγκλονιστικού αυτού μυθιστορήματος. Το αγνό παιδικό πνεύμα, καλεί τις συνειδήσεις των πολιτικοποιημένων ν' ανέβουν στο ύψος των περιστάσεων και προσφέρει μέσα από τ' αθώα μάτια, τη ματωμένη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

"Όλοι σκέφτηκαν πως η ασχήμια του κόσμου, όσο σκληρή κι αν είναι, σβήνει όταν στη συγκυρία τ' ονείρου, προβάλλει το χαμόγελο ενός παιδιού που κοιμάται."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας