*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Λακτίσματα σε καρφιά


Συγγραφή: · Αντώνιος (Αναστάσιος) Ρωμαίος
Έκδοση: Ιούλιος 2020 από "Εν πλω"
Σελ.:168 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-619-063-6


Θέμα: "Μοναχική και θρησκευτική ζωή"

Τα "Λακτίσματα σε καρφιά" αποτελούν μια συγκομιδή έντονης μοναστικής και ασκητικής βιωτής, μεγάλης ιεραποστολικής εμπειρίας, έμπονης ποιμαντικής εργασίας και έμφλογης ενσυναίσθησης, στη διάρκεια μιας μακράς περιόδου πλέον των εξήντα χρόνων.

Με αμετακίνητο κέντρο τους τον Ζωηφόρο Σταυρό του Κυρίου, στρέφονται με ολόψυχο ενδιαφέρον προς το πληγωμένο ανθρώπινο πρόσωπο εν κοινωνία, εν χρόνω και κυρίως στην αιώνια προοπτική του.
Με το βιβλίο αυτό, ο Γέροντας Αντώνιος αντιπροσφέρει στο σώμα της Εκκλησίας διακριτικές, θεολογικές και εκκλησιολογικές αλήθειες, τις οποίες βίωσε ο ίδιος κατά την πολύχρονη πνευματική πορεία του, με βάση το Λειτουργικό "Τα Σα εκ των Σων σοί προσφέρομεν"

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας