*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νέα Ελληνικά Γ΄ Λυκείου

Θεωρία και Πράξη


Συγγραφή: · Δημήτρης Κ. Φαρμάκης ·Τάνια Φαρμάκη
Έκδοση: Οκτώβριος 2020 από "Ζήτη"
Σελ.:376 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-456-555-9


Θέμα: "Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια - Σπουδή και διδασκαλία"

Το βιβλίο αυτό είναι προσανατολισμένο στο νέο Πρόγραμμα Σπουδών και αξιοποιεί τις αλλαγές που υπαγορεύονται από τον νέο τρόπο διδακτικής και αξιολόγησης του μαθήματος των Νέων Ελληνικών στη Γ' Λυκείου.
Απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της λυκειακής βαθμίδας, φιλοδοξώντας να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στη στοχοθεσία του μαθήματος και να κατανοήσουν πολυεπίπεδα τον νέο τρόπο προσέγγισης και επεξεργασίας των κειμένων με έμφαση στην ανάπτυξη του κριτικού γραμματισμού.
Η καινοτομία του εκπαιδευτικού αυτού εγχειριδίου έγκειται στη μεθοδική προσέγγιση, ολιστικά, των παραμέτρων που στοιχειοθετούν το πλέγμα των αλλαγών που χαρακτηρίζουν τη συνεξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και στην παράθεση εύληπτων παραδειγματικών εφαρμογών διδασκαλίας, οι οποίες επιτρέπουν την εξοικείωση με τις αυξημένες απαιτήσεις που προβάλλει π τυπολογία των θεμάτων, η οποία ορίζεται από το νέο Πρόγραμμα Σπουδών στα Νέα Ελληνικά της Γ' Λυκείου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας