*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ρεμπώτικα


Αφήγηση: ·Παντελής Καλογεράκης ·Μάνος Πετρακης
Έκδοση: Ιούνιος 2021 από "Μικρή Άρκτος"
Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9786185412142


Θέμα: "Μουσική"

Ο Μιχάλης & ο Παντελής Καλογεράκης παντρεύουν τα ρεμπέτικα, με τον κόσμο του Ρεμπώ και του Βερλαίν. Βασική ιδέα του δίσκου είναι οι σημαντικοί σταθμοί της πενταετούς σχέσης τους μέσα από 9 επιστολές τους που μεταλλάχθηκαν σε 9 ρεμπώτικα τραγούδια: από την πρώτη επιστολή τον Σεπτέμβρη του 1871 που αποστέλλει ο Ρεμπώ στον 27χρονο Πώλ Βερλαίν, που ζούσε νιόπαντρος στο Παρίσι με την έγκυο γυναίκα του μέχρι και την τελευταία τους συνάντηση το 1875!

Η πρώτη μας γνωριμία με τον δίσκο έρχεται μέσα απο τους στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και τη μουσική του Τόνυ Μαρούδα και το τραγούδι “Λόγια ανταλλάξαμε βαριά” και είναι ο προπομπός του νέου δίσκου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο απο τη Μικρή Άρκτο και θα συμμετέχουν οι Λένα Κιτσοπούλου, Ελένε Κοκκίδου και Μάρθα Φριντζήλα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας