*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 31,00 €
Η μαγειρική στην εποχή της
Συγγραφή: ·Γιώργος Γογόπουλος ·Χρήστος Παναγόπουλος
Έκδοση: Μάιος 2021 από "Les Livres du Tourisme"
Σελ.:218 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-8382-72-5
Θέμα: "Μαγειρική"
Η μαγειρική στην εποχή της αναδεικνύει τα υλικά της κάθε εποχής με τρόπο δημιουργικό και σύγχρονο.
Μεριμνά για τη βιωσιμότητα και την καθιέρωση των καλών πρακτικών στις κουζίνες.
Σέβεται τις μαγειρικές βάσεις και τις παραδόσεις του τόπου μας και υιοθετεί τεχνικές και πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει αρμονικά γευστικά σύνολα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μας.
Αξιοποιεί την τεχνολογία και παρουσιάζει ιδιαίτερες τεχνικές μέσω videos που θα βρείτε στα QR codes που βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου.
Το απαραίτητο βιβλίο κάθε μάγειρα στην εποχή μας!