*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παγωμένος χρόνος


Συγγραφή: ·Anna Kim
Μετάφραση: · Ελένη Τζατζιμάκη
Έκδοση: Οκτώβριος 2021 από "Εκδόσεις Βακχικόν"
Σελ.:152 (21x14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-638-251-2


Θέμα: "Αυστριακή πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Από το τέλος του εμφυλίου στην πρώην Γιουγκοσλαβία, περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι είναι επισήμως αγνοούμενοι σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό. Από αυτούς, μόλις στους μισούς έχουν ταυτοποιηθεί οι σωροί τους. Πάνω σε αυτή την ανθρώπινη τραγωδία επικεντρώνεται το βραβευμένο μυθιστόρημα της Άννας Κιμ: ένας Κοσοβάρος ψάχνει την αγνοούμενη σύζυγό του και η αφηγήτρια-μέλος του Ερυθρού Σταυρού διεισδύει σιγά σιγά στη ζωή και τον κόσμο του. Όχι μόνο βιώνει την καθημερινότητα των αλβανικών περιοχών στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά και γίνεται κομμάτι ενός παιχνιδιού μεταξύ της μνήμης, της απώλειας και της προσωπικής προϊστορίας αυτών που έχουν συνθλιβεί από τον εμφύλιο. Η εξερεύνηση του «ξένου», η προσπάθεια κατανόησης ενός άδικου εθνικισμού, η απεικόνιση του ακατανόητου τρόμου του πολέμου και τέλος η οδύνη της απώλειας, αποτυπώνονται στο βραβευμένο μυθιστόρημα της Αυστριακής συγγραφέως.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας