*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ταξιδιωτικά παράξενα… & απρόβλεπτα


Συγγραφή: ·Πόπη Παναγή
Έκδοση: Μάιος 2022 από "Εκδόσεις iWrite"
Σελ.:306 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-627-260-8


Θέμα: "Ταξίδια και περιηγήσεις" "Ελεύθερος χρόνος"

Διηγήσεις µιας ταξιδιώτισσας, που της αρέσουν τα ταξιδιωτικά απρόβλεπτα και οι περιηγήσεις.

Στις περιπλανήσεις της θέλει να βλέπει τον κόσµο µε βλέµµα αµερόληπτο και αντικειµενικό. Πέρασε από το νησί των αναµνήσεων, την Κεφαλονιά, και των αισθήσεων, την Πάρο. Έφτασε µέχρι την άκρη του πλανήτη, περιπλανήθηκε στην Αλάσκα, από το Prudhoe Bay (Προύντο Μπέι) έως το Valdez (Βαλντέζ), εκεί που έγινε η µεγάλη πετρελαιοκηλίδα… Είδε το Βόρειο Σέλας…

Έφτασε και στον Νέο Κόσµο, στον κόσµο της τεχνολογίας και της φαντασίας, στο Las Vegas… περιπέτειες στα καζίνα… περιήγηση στο Hollywood, στις βίλες των αστέρων… περιπέτειες στο Seattle, στο βασίλειο της Microsoft και των αεροπλάνων Βοeing… πορεία στην Πορτογαλία, στη «ζούγκλα» της Πορτογαλίας και σε άλλα φηµισµένα µέρη· και όχι µόνο.

Καταγράφοντας περιπετειώδη επεισόδια –ή µικρές ιστορίες– καθηµερινών καταστάσεων, µαζί µε την περιγραφή του τοπίου, όπου προβάλλει το παράξενο, το απρόβλεπτο, αν όχι το εξωφρενικό, ο αναγνώστης εισπράττει µια αίσθηση χιούµορ.

Στην παρούσα συλλογή από ταξιδιωτικά διηγήματα παρελαύνουν ή συγκρούονται χαρακτήρες, βασιζόµενοι στην πραγµατικότητα, αποκαλύπτοντας οικουµενικές αλήθειες. Τα γεγονότα που αναφέρονται στα διάφορα επεισόδια –ή µικρές ιστορίες–, είναι πραγµατικά, έτσι που µπορεί κανείς να αναλογισθεί… αν η φαντασία ξεπερνάει την πραγµατικότητα ή η πραγµατικότητα ξεπερνάει τη φαντασία!

Μέχρι που έκανε τη δική της ανακάλυψη!

Θα τη βρείτε σε κάποια σελίδα…

Το βιβλίο σας προσκαλει σε νοερά ταξίδια και περιπέτειες…!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας