*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μυστικά και όνειρα στην Ιστανμπούλ

"Ruyalar Anlatilmaz" (Πρωτότυπος τίτλος στα τουρκικά)

Συγγραφή: ·Nermin Y\u0131ld\u0131r\u0131m
Μετάφραση: · Γιάννης Σπανδωνής
Έκδοση: Απρίλιος 2022 από "Ωκεανός"
Σελ.:352 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-643-090-9


Θέμα: "Τουρκική πεζογραφία - Μυθιστόρημα "

Η εξαφάνιση του Εγιούπ, ρίχνει την Πιλάρ σε μια περιπέτεια που ούτε είχε φανταστεί ποτέ. Το ζευγάρι, λίγα χρόνια παντρεμένο, ζει μια αρμονική ζωή και τίποτε δεν φαίνεται να ταράζει τη σχέση τους, εκτός από το γεγονός ότι ο Εγιούπ αρνείται την προοπτική να κάνουν παιδιά.

Η Πιλάρ φθάνει από την Ισπανία στην Κωνσταντινούπολη γεμάτη αγωνία, για να γνωρίσει τους συγγενείς του άνδρα της και να μάθει νέα του, όμως εκείνοι μετά την πρώτη τους έκπληξη, τη διαβεβαιώνουν ότι έχουν χρόνια να δουν τον αδερφό τους. Η γυναίκα μέσα στην απελπισία της αναζητά και βρίσκει δυο παιδικούς φίλους του Εγιούπ με τους οποίους εκείνος διατηρούσε πάντα επαφή, με την ελπίδα ότι εκείνοι θα γνωρίζουν ίσως πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ξαφνικός θάνατος από ατύχημα του μεγάλου αδερφού του Εγιούπ, βγάζει στο φως τις μυστικές ζωές της οικογένειας. Πράγματι, κάπου στην καρδιά της μικροαστικής και συντηρητικής εκείνης οικογένειας της Πόλης, κρύβεται ένα άσχημο, ένα οδυνηρό μυστικό που διαβρώνει τις ζωές όλων…

Ένα εξαιρετικό ψυχολογικό μυθιστόρημα που καθηλώνει με τη ροή και την πλοκή του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας