*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άτλας επείγουσας παιδιατρικής

"Atlas of Pediatric Emergency Medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: ·Ιωάννης Θ. Καβαλιώτης · Μανώλης Γαλανάκης ·Φανή Λαδομένου
Επιμέλεια: · Μανώλης Γαλανάκης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2022 από "University Studio Press"
Σελ.:992 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2577-7


Θέμα: "Παιδιατρική"

Με γνώμονα την οπτική διάγνωση, ο Άτλαντας Επείγουσας Παιδιατρικής περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού υλικού με περισσότερες από 2000 κατατοπιστικές εικόνες και πολύ σύγχρονες και περιεκτικές οδηγίες διαχείρισης για ό,τι επείγον θα συναντήσει ο παιδίατρος. Οι κλινικές παθολογικές καταστάσεις που παρουσιάζονται ενισχύουν και αποσαφηνίζουν με ακρίβεια τις οπτικές διαγνωστικές δεξιότητες.

Οι 21 ενότητες της έκδοσης περιλαμβάνουν όλα τα νέα στοιχεία που ισχύουν για την πρακτική των παιδιατρικών επειγόντων περιστατικών, από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβική ηλικία, όπως και τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο υπερηχογράφημα έκτακτης ανάγκης καθώς η χρησιμότητα του υπερήχου στην παροχή ιατρικής φροντίδας για επείγοντα περιστατικά έχει αυξηθεί. Το υπερηχογράφημα είναι ουσιαστικό (point-of-care ultrasound / PoCUS) και βοηθά στο να απαντηθεί μια εστιασμένη κλινική ερώτηση. Για κάθε θέμα η ύλη οργανώνεται ως εξής: Κλινική σύνοψη, Θεραπεία και διαχείριση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Επισημάνσεις (κλινικά βασικά στοιχεία που «πρέπει να γνωρίζουμε»). Στην έκδοση περιλαμβάνονται και στοιχεία που απουσιάζουν από τα συνηθισμένα εγχειρίδια παιδιατρικής, όπως κακώσεις και περιβαλλοντικά ατυχήματα.

Η επείγουσα παιδιατρική φροντίδα είναι μία εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί εκπαίδευση. Στον παρόντα Άτλαντα ειδικοί στην επείγουσα παιδιατρική συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους και βοηθούν όλους τους επαγγελματίες στις προσπάθειές τους να βελτιώσουν τις κλινικές διαγνωστικές και διαφοροδιαγνωστικές δεξιότητές τους καθώς και τους κλινικούς ιατρούς να αποφύγουν τις παγίδες της κλινικής διάγνωσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας