*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η τέχνη της δολοφονίας


Συγγραφή: ·Norbert Gstrein
Μετάφραση: ·Χριστίνα Ντρέκου
Έκδοση: Μάρτιος 2022 από "Εκδόσεις Βακχικόν"
Σελ.:304 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5662-31-8


Θέμα: "Αυστριακή πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Η τέχνη της δολοφονίας είναι ένα μυθιστόρημα για τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Αφηγείται την ιστορία του δημοσιογράφου Κρίστιαν Αλμάγιερ, ο οποίος χάνει τη ζωή του σε μια ενέδρα στο Κοσσυφοπέδιο.

Ο επίδοξος συγγραφέας Πάουλ εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό ως ευκαιρία για να γράψει ένα μυθιστόρημα για τη ζωή και τον θάνατο του δημοσιογράφου. Ακολουθεί τα χνάρια του στην Κροατία και τη Βοσνία για να πάρει μια ιδέα για τη δουλειά ενός πολεμικού ανταποκριτή μέσα στην καταστροφή της σύρραξης, που είναι ακόμα ορατή.

Ο Νόρμπερτ Γκστράιν διερευνά με εντυπωσιακό τρόπο το δίλημμα όσων θέλουν να περιγράψουν την τέχνη της δολοφονίας. Το βιβλίο έλαβε το πολύ σημαντικό Βραβείο Ούβε Τζόνσον το 2003.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας