*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εγκόλπιον του καλού μπλοφαδόρου για το σεξ

"Bluff your way in sex" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Tim Webb · Sarah Brewer
Μετάφραση: · Έφη Ζαλαχώρη ·Άννα Ρήγου
Έκδοση: Οκτώβριος 1991 από "Δίαυλος"
Σελ.:103 (17χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7140-20-6


Θέμα: "Σεξ"

Δύο Άγγλοι γιατροί -ένας ψυχίατρος και μια παθολόγος- δίνουν με χιούμορ και φρεσκάδα ιατρικές πληροφορίες για την ερωτική πράξη, διανθισμένες με απολαυστικά ιστορικά στοιχεία. Η λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, τα αντισυλληπτικά μέσα, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα ήθη και έθιμα για το σεξ ανά τον κόσμο και τους αιώνες και οι μεγάλοι εραστές της Ιστορίας, αναφέρονται μέσα σε 103 σελίδες μικρού σχήματος. Μπορεί κανείς λόγου χάριν, να διαβάσει ότι οι ερωτικές επιδόσεις δεν έχουν σχέση με τη φυσική σωματική κατάσταση και ότι πριν από λίγα χρόνια το μεγάλο αστέρι της σκηνής στη Στοκχόλμη ήταν ένας νάνος με άπιαστες σεξουαλικές επιδόσεις. Επίσης, ότι οι ιερόδουλες κατά τον Μεσαίωνα χρησιμοποιούσαν ως αντισυλληπτικό διάφραγμα τις... λεμονόκουπες, ότι οι Μεξικανοί ανακάλυψαν πρώτοι πριν από αιώνες το αντισυλληπτικό "χάπι" (από γλυκοπατάτες) και ότι ο Ιπποκράτης έδινε ως αντισυλληπτικά μέσα στην ιδιωτική πελατεία του έβενο, φίλντισι και διαμάντια και στους πελάτες του "ΙΚΑ" γυάλινες χάντρες! Ακόμα, ότι οι Κούρδοι του Ιράν και οι Έλληνες Μανιάτες έχουν το ίδιο έθιμο του σεντονιού την επόμενη ημέρα του γάμου. Και ότι οι Γιαπωνέζοι πιστεύουν ότι το μέγεθος των χειλέων της γυναίκας είναι ανάλογο με τον κόλπο της, ενώ οι Ταϊλανδοί έχουν την ίδια άποψη για τη σχέση ανδρικής μύτης και γεννητικού οργάνου -γι'' αυτό και αμφότεροι δεν συνηθίζουν να σχολιάζουν τα χείλη και τις μύτες αντιστοίχως. Θα διαβάσει κανείς επίσης και ότι η σύφιλη είχε διάσημα "θύματα", όπως τον Αβραάμ, την Αικατερίνη τη Μεγάλη, τον Κολόμβο, τον Μουσολίνι και τον Σούμπερτ. Και ότι το "γαλλικό φιλί" επινοήθηκε λόγω ενός... στεγαστικού προβλήματος ενώ ότι οι μπάμιες και οι πιπεριές έχουν σχέση με τη σεξουαλική ζωή μας.

(2009) Νικήστε το διαβήτη, Διόπτρα

(2006) Χαλάρωση, Γνώση

(2001) Καλύτερο σεξ, Ντουντούμη

(2001) Υγιεινή διατροφή, Ντουντούμη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας