*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχές βασικού σχεδίου

Σύνθεση - Εφαρμογές


Συγγραφή: ·Mάρθα Τσιάρα
Έκδοση: Δεκέμβριος 2022 από "Πεδίο"
Σελ.:256 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-635-530-1


Θέμα: "Εφαρμοσμένες επιστήμες" "Τέχνη"

Ένα άκρως ενδιαφέρον και κατατοπιστικό βιβλίο για τις αρχές του βασικού σχεδίου, της εικαστικής γλώσσας και της γλώσσας της εικόνας γενικότερα.
Οι παραποµπές, τα παραδείγµατα, τα σχέδια, οι εικόνες, τα έργα τέχνης και γραφιστικής που περιλαµβάνονται σε αυτό επεξηγούν τη θεωρία και την εµπλουτίζουν ώστε να γίνεται άµεσα κατανοητή στον αναγνώστη, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσµο της εικαστικής αναζήτησης και δηµιουργίας.
Προϊόν µακρόχρονης και συστηµατικής έρευνας, η απλή αλλά εµπεριστατωµένη προσέγγιση που υιοθετείται στο βιβλίο φιλοδοξεί να συµβάλει στην ουσιαστική επικοινωνία µε έργα Εικαστικών και Εφαρµοσµένων Τεχνών, αλλά και στη χρήση των αρχών για τη δηµιουργία πρωτότυπων εικαστικών έργων και των εφαρµογών τους, όπως η Γραφιστική και άλλοι τοµείς άµεσα συνδεδεµένοι µε την εικαστική έκφραση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας