*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το αλφαβητάρι της απιστίας

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δεν σου έχουν πει για την απιστία


Συγγραφή: ·Ζωή Γιαλού
Εικονογράφιση: ·Νότης Κατσέλης
Έκδοση: Μάιος 1996 από "Δίαυλος"
Σελ.:184 (12χ8), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7140-85-0


Θέμα: "Χιούμορ"

Σπίτι χωρίς κέρατο, δάσος χωρίς έλατο. Σ'' όποιο στρατόπεδο κι ανήκεις -του κερατά ή του άπιστου- το Αλφαβητάρι της Απιστίας από τις Εκδόσεις Δίαυλος αναφέρεται σε δοκιμασμένες συνταγές απιστίας, προχωρημένες μεθόδους για να συλληφθεί ο άπιστος, διάσημους κερατάδες, ατάκες σωτηρίας και πολλά ακόμη σουξεδιάρικα θέματα. Συνοπτικά, οι πέντε άξονες που κινείται είναι (α) με το κέρατο κερδίζεις σε ύψος, (β) μέγα είσαι κέρατο και θαυμαστά τα έργα σου, (γ) μέχρι τρεις είναι σχέση, (δ) εμείς οι τρεις οι φίλοι και (ε) μέχρι τρεις είναι σχέση. Περιέχει όλο εκείνο το μπλα-μπλα, παραμύθιπολυβόλον για να μπορείς να κερατώνεις με την ησυχία σου αλλά και τρόπους για να τσακώσεις τους σκορδόπιστους, αν ανακαλύψεις ότι το σπερματοζωάριο νερό δεν γίνεται. Το Αλφαβητάρι της Απιστίας τεκμηριώνει εκτός από το πάνθεον των κερατάδων και τους νόμους της απιστίας, τους τύπους του κερατά/της κερατούκλας, αποδελτιώνει τους κανόνες για σωστό ντετεκτιβιλίκι, βγάζει τα SOS εξετάσεων στα στάνταρ του άπιστου, διαπραγματεύεται τη νομική υπόσταση του ζητήματος, καταγράφει τους κερατοβιότοπους, παραθέτει το ερμηνευτικό λεξικό της ''Τάρανδους Λαρούς Μπριτάνικα'', ενώ τέλος επιλέγει έμμετρη κερατο-ποίηση και ορίζει μονοσήμαντα το κερατόμετρο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας