*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το αλφαβητάρι των λαχανικών

Χειμερινά λαχανικά


Συγγραφή: ·Κώστας Ακουμιανάκης
Έκδοση: Μάιος 1996 από "Δίαυλος"
Σελ.:213 (12χ8), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7140-86-9


Θέμα: "Λαχανικά"

Με πλήρεις οδηγίες και συμβουλές για την έξυπνη αγορά και τη σωστή συντήρηση των λαχανικών, αλλά και την αλήθεια για τους κινδύνους από τη χρήση φυτοφαρμάκων και ορμονών το Αλφαβητάρι των Λαχανικών από τις Εκδόσεις Δίαυλος διαλύει τις συγχύσεις σε όλα τα θέματα που τα αφορούν. Παράλληλα, αποτελεί σημείο εκκίνησης για όσους σήμερα ασχολούνται ή θα επιθυμούσαν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια λαχανικών στον κήπο τους ή στη βεράντα τους και κυριολεκτικά δεν ξέρουν από πού ν'' αρχίσουν. Στο πρώτο τόμο του Αλφαβηταριού των Λαχανικών καλύπτονται τα χειμερινά λαχανικά και αναλύονται ως προς τα μυστικά πολλαπλασιασμού, σποράς, μεταφύτευσης και περιποίησης. Επιπλέον, κάθε φυτό αναλύεται ιδιαίτερα ως προς τις γενικές πληροφορίες, τον πολλαπλασιασμό, τις καλλιεργητικές περιποιήσεις, τη συγκομιδή, τη συντήρηση και τις οδηγίες αγοράς. Συνολικά, παρουσιάζονται 21 φυτά χειμερινών λαχανικών μεταξύ των οποίων το μαρούλι, το σπαράγγι, το ραπάνι, το σέλινο, το σκόρδο και το πράσο με ιδιαίτερη έμφαση στις οδηγίες αγοράς και τα μυστικά επιλογής τους από τον πάγκο της λαϊκής αγοράς ή του συνοικιακού μανάβη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας