*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το αλφαβητάρι των παιχνιδιών

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δεν σου έχουν πει για τα παιχνίδια


Συγγραφή: · Μάρω Καλογερή
Έκδοση: Ιανουάριος 1996 από "Δίαυλος"
Σελ.:253 (12χ8), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-019-8


Θέμα: "Παιχνίδια"

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και για όλες -ή σχεδόν όλες- τις ώρες και περιστάσεις. Περιέχει παιχνίδια παλιά και καινούργια, για μέσα στο σπίτι ή για την εξοχή, για λίγους ή πολλούς παίχτες, και μπορεί να δώσει λύσεις σε ακανθώδη ερωτήματα του τύπου "τι θα τα κάνω τώρα εγώ τα παιδιά της γειτόνισσας που ήρθαν να παίξουν με τα δικά μου;" ή" πώς θα σπάσει ο πάγος ανάμεσα σε όλους αυτούς τους άσχετους που κουβαλήθηκαν στο πάρτυ μου;" Πιο αναλυτικά, το βιβλίο αυτό θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο εάν ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες: 1. Είστε παιδί ή αισθάνεστε έτσι. 2. Είστε γονείς ενός ή περισσοτέρων αξιαγάπητων και υπερκινητικών παιδιών και θέλετε να περάσετε λίγες ώρες μαζί τους με την τηλεόραση κλειστή. 3. Είστε ο παππούς ή η γιαγιά ενός ή περισσοτέρων αξιαγάπητων και υπερκινητικών παιδιών και εφαρμόζετε πιστά (ή αναγκάζεστε να εφαρμόσετε) τη λαϊκή ρήση "του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου". 4. Είστε ο/η νεότερος/η συγγενής της οικογένειας και προσφερθήκατε (ή αναγκαστήκατε) να κρατήσετε τους νεαρούς βλαστούς όσο οι γονείς τους διασκεδάζουν ένα βράδυ "σαν άνθρωποι κι αυτοί βρε παιδί μου!". 5. Είστε ένας/μία φτωχός/ή πλην τίμιος/α νέος/νέα, και σπουδάζετε για να γίνετε επιστήμονας και ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας δουλεύοντας ως baby sitter. 6. Είστε ο άτυχος διοργανωτής παιδικών πάρτυ (κατ'' ανάγκην ή κατ'' επάγγελμα) και σας τελείωσαν οι πρωτότυπες ιδέες. 7. Είστε ο μπαμπάς ή η μαμά του "Σαββατοκύριακου" και θέλετε να αποδείξετε πόσο υπέροχος/η και πρωτότυπος/η μπορείτε να γίνετε σε 48 ώρες. 8. Δουλεύετε εθελοντής στο τοπικό ορφανοτροφείο. 9. Δεν έχετε σχέσεις με παιδιά αλλά ψάχνετε μερικές έξυπνες ιδέες για να ζωντανέψετε λίγο τις βαρετές μεγαλίστικες συγκεντρώσεις που διοργανώνετε εσείς ή άλλοι, και να αποκτήσετε τον τίτλο της "ψυχής του πάρτυ" (και να ρίξετε έτσι την ξανθιά με το κόκκινο μίνι φόρεμα). 10. Τώρα που βρίσκεστε στην πόλη και έχετε ένα design γραφείο, νοσταλγείτε την εποχή που μπόμπιρας ανάμεσα σε μπόμπιρες διασκεδάζατε μέχρι σκασμού (των γονιών σας) με παιχνίδια που μόνος τους εξοπλισμός ήταν ένα ξύλο και μερικές πέτρες (άντε και ένα κομμάτι λάστιχο). 11. Παλιμπαιδίζετε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας