*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το αλφαβητάρι των λαχανικών

Καλοκαιρινά λαχανικά


Συγγραφή: ·Κώστας Ακουμιανάκης
Έκδοση: Μάιος 1996 από "Δίαυλος"
Σελ.:214 (12χ8), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7140-87-7


Θέμα: "Λαχανικά"

Κάθε τόσο έρχονται στη δημοσιότητα έρευνες για τα φυτοφάρμακα και τις ορμόνες που χρησιμοποιούν οι καλλιεργητές στην παραγωγή των λαχανικών που βάζουμε καθημερινά στο τραπέζι μας. Αγανακτισμένοι, αποφασίζουμε να βγάλουμε τα λουλούδια από τις γλάστρες ή τον κήπο και να βάλουμε ντομάτες και κρεμμυδάκια για να ξέρουμε τι τρώμε. Λίγοι όμως πραγματοποιούμε τούτη την "απειλή", καθώς οι γνώσεις μας για τα λαχανικά συνήθως περιορίζονται στο πότε μπορούμε να τα βρούμε στην αγορά και πώς μπορούμε να διακρίνουμε τα καλά από τα σκάρτα. Το Αλφαβητάρι των Λαχανικών του γεωπόνου Κώστα Ακουμιανάκη είναι ένας έξυπνος οδηγός για επίδοξους καλλιεργητές, αλλά και απλούς καταναλωτές, σε δύο μικρά βιβλιαράκια, και αναφέρεται στον πολλαπλασιασμό, την περιποίηση, τη συγκομιδή και τη συντήρηση των κυριότερων λαχανικών του καλοκαιριού.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας