*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι κινήσεις του Γκουρτζίεφ

Μία σύνδεση με την αρχαία σοφία

"The Gurdjieff Movements – A Communication of Ancient Wisdom" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Wim Van Dullemen
Μετάφραση: ·Σταυρούλα Κουρτίδου
Έκδοση: Μάιος 2023 από "Μεταμόρφωση"
Σελ.:274 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5570-07-1


Θέμα: "Μουσική" "Φιλοσοφία, Ανατολική"

Ο Wim Van Dullemen ερευνά τον ζωτικό ρόλο που παίζουν οι Κινήσεις του Γκουρτζίεφ στη διδασκαλία του, έναν ρόλο που συχνά παραβλέπεται. Ο συγγραφέας, έχοντας διδαχτεί από την Solange Claustre, μία άμεση μαθήτρια του Γκουρτζίεφ, μας παρέχει το πλαίσιο, τη θεωρία και την προσωπική του εμπειρία από τις Κινήσεις. Ως επαγγελματίας μουσικός που έχει ασκηθεί στις Κινήσεις και τις έχει συνοδεύσει μουσικά για περισσότερα από τριάντα χρόνια, μας προσφέρει μία μοναδική μαρτυρία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας