*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ένα τελευταίο γράμμα από την Ελλάδα


Συγγραφή: ·Emma Cowell
Μετάφραση: ·Θεοδώρα Δ. Δαρβίρη
Έκδοση: Ιούνιος 2023 από "Ελληνικά Γράμματα"
Σελ.:480 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-19-0983-7


Θέμα: "Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Μια ιστορία καθηλωτική, ανατρεπτική και συγκινητική που μας ταξιδεύει στην ομορφιά του έρωτα και της τρυφερότητας αλλά και τις αιώνιες ομορφιές της Ελλάδας, ιδανική για τους θαυμαστές της Karen Swan και της Victoria Hislop.

Συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας της, η Σόφι λαχταρά να δραπετεύσει από ένα άδειο σπίτι γεμάτο αναμνήσεις. Έτσι, όταν μια τυχαία ανακάλυψη στα πράγματα της μητέρας της φώτιζει ένα κομμάτι του παρελθόντος της για το οποίο η Σόφι δεν γνωρίζει τίποτα, η νεαρή γυναίκα αρπάζει την ευκαιρία να βρει παρηγοριά και σκοπό στη ζωή. Η ειδυλλιακή, μεσαιωνική Μεθώνη την περιμένει...

Ωστόσο, η Σόφι πρόκειται να ανακαλύψει πολλά περισσότερα από τα μυστικά της μητέρας της. Ανάμεσα στα γαλήνια νερά και τις φιλόξενες ταβέρνες, οι κάτοικοι της Μεθώνης προσφέρουν στη Σόφι τις απαντήσεις που αναζητά, μα και έναν απροσδόκητο έρωτα ? και, αν τη δεχτεί, μια πρόκληση για να ζήσει την ευτυχία.

Περπατώντας στον δρόμο που χάραξε η μητέρα της, θα αναζητήσει το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της…

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας