*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η τελευταία δίκη

"The final case" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · David Guterson
Μετάφραση: ·Τατιάνα Μπολάνη
Έκδοση: Οκτώβριος 2023 από "Διάπλαση"
Σελ.:240 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-567-273-7


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Η Αμπίμπα, ένα κορίτσι από την Αιθιοπία, πεθαίνει από υποθερμία στην αυλή του σπιτιού των θετών γονιών της, Ντέλβιν και Μπέτσι Χάρβεϊ, στο Σκάτζιτ της Ουάσιγκτον. Οι Χάρβεϊ, φανατικοί χριστιανοί, που κακοποιούσαν συστηματικά την Αμπίμπα αλλά και τα άλλα τους παιδιά, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία λόγω θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Ο αφηγητής της ιστορίας κάνει τον οδηγό στον 80χρονο δικηγόρο πατέρα του, τον Ρόγιαλ, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Μπέτσι. Όταν ο Ρόγιαλ πεθαίνει πριν την τελική ετυμηγορία, ο γιος τακτοποιεί τις εκκρεμότητες του πατέρα και συνεχίζει να παρακολουθεί την υπόθεση, παλεύοντας με το ερώτημα πώς μπορεί κανείς να ζήσει μια ζωή που να έχει νόημα.
Από τον συγγραφέα του μπεστ σέλερ Χιόνι πάνω στους κέδρους, ένα μυθιστόρημα εξίσου φιλοσοφικό, ανθρώπινο και αυτοσαρκαστικό, που διερευνά θέματα όπως η θρησκεία, τα προνόμια των λευκών και η δικαιοσύνη, κυρίως όμως εξετάζει με ρεαλισμό και ενσυναίσθηση τους δεσμούς μεταξύ γονέων και παιδιών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας