*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

The Smiths: Meat is murder


Συγγραφή: ·Joe Pernice
Μετάφραση: ·Ζήσιμος Τρυφίδης
Υπεύθυνος Σειράς: · Μάκης Μηλάτος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2023 από "Οξύ - Brainfood"
Σελ.:136 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-436-962-1


Θέμα: "Μουσική"

«Αφήνοντας τις τυπικότητες, πέταξε κάτι προς το μέρος μου, μου έκλεισε το μάτι και είπε: “Δική σου, εγώ πάω ν’ αυτοκτονήσω”. Σανίδωσε το γκάζι, αφήνοντας στην άσφαλτο ένα εντυπωσιακά παχύ στρώμα ελαστικού για τόσο ελεεινό αυτοκίνητο. Δίπλα στο σκονισμένο, βρόμικο πεζοδρόμιο, είδα γραμμένο με κόκκινο μαρκαδόρο πάνω σε χαρτοταινία κολλημένη σε μια διάφανη κασέτα: “Smiths: Meat”».

Σ’ ένα καθολικό λύκειο λίγο πιο έξω από τη Βοστόνη, το 1985 είναι μια χρονιά αυτοκτονιών, άγουρου φλερτ, αρχάριου καπνίσματος, κρίσεων άσθματος – και γνωριμίας με έναν από τους καθοριστικούς ροκ δίσκους της δεκαετίας.

Σ’ αυτό το «διαφορετικό» βιβλίο της σειράς 33 1/3, ο Joe Pernice, μετέπειτα γνωστός μουσικός και ο ίδιος, ερμηνεύει αυστηρά βιωματικά και αφηγείται με προσωπικούς όρους την ταραγμένη όσο και διασκεδαστική ιστορία του Meat is Murder των Smiths.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας