*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ευρωπαϊκή ενοποίηση και προστασία της υγείας

Ο ευρωκοινοτικός οργανισμός και η κυοφορία μιας κοινής πολιτικής της υγείας 1952-1989


Συγγραφή: ·Θάνος Κ. Διαμαντόπουλος
Έκδοση: 1993 από "Εκδόσεις Παπαζήση"
Σελ.:282 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-02-1024-1


Θέμα: "Υγειονομική πολιτική " "Ευρωπαϊκή Ένωση"

Οι Ευρωπαϊκές Κοινότητες, αν και δεν το επιδίωξαν εκ προοιμίου, έχουν τελικά να παρουσιάσουν μια εκτεταμένη παρέμβαση στο χώρο της υγείας, που όμως μέχρι σήμερα ελάχιστα έχει γίνει αντιληπτή και κατανοητή, παραμένοντας εν πολλοίς στη σκιά άλλων κοινοτικών παρεμβάσεων. Η παρούσα μονογραφία αποτελεί μια προσπάθεια αναγνώρισης, αποτύπωσης και αξιολόγησης αυτής ακριβώς της παρέμβασης. Με τον προσδιορισμό του πλαισίου μέσα στο οποίο κινείται και αναπτύσσεται και, εν συνεχεία, με την ταξινόμηση, καταγραφή και αποτίμηση του περιεχομένου της, η παρούσα μονογραφία φωτίζει μια σημαντική πτυχή της δραστηριότητας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και, κυρίως, αποκαλύπτει το γίγνεσθαι μιας κοινής ευρωκοινοτικής πολιτικής στον τομέα της δημόσιας υγείας. Μια τέτοια εργασία, φυσιολογικά, θα πρέπει να ενδιαφέρει όλους εκείνους που ασχολούνται είτε με το ζήτημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης είτε με το ζήτημα της προστασίας της υγείας στη σημερινή διεθνή του διάσταση και προοπτική. Αλλά επίσης θα πρέπει να ενδιαφέρει και όλους εκείνους που αναπτύσσουν δραστηριότητα στο χώρο της υγείας και που αναζητούν ενημέρωση και, κυρίως, τεκμηρίωση για όλα όσα συμβαίνουν σε ένα ανώτερο του εθνικού επίπεδο που τους επηρεάζει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας