*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η κληρονομιά του τραύματος

Μια ψυχαναλύτρια, οι θεραπευόμενοί της και η συναισθηματική κληρονομιά


Συγγραφή: ·Galit Atlas
Μετάφραση: ·Λίζα Εκκεκάκη
Επιμέλεια: ·Μαρία Συμεωνίδου
Έκδοση: Φεβρουάριος 2024 από "Κέλευθος"
Σελ.:280 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5542-20-7


Θέμα: "Ψυχανάλυση" "Ψυχολογία"

"Στην οικογένειά μου, εγώ και τα αδέλφια μου καταλάβαμε από πολύ νωρίς σε ποια θέματα δεν έπρεπε να αναφερόμαστε. Δεν ρωτούσαμε ποτέ για τον θάνατο. Προσπαθούσαμε να μη θίγουμε το θέμα του σεξ, να μην είμαστε υπερβολικά λυπημένοι, υπερβολικά θυμωμένοι ή απογοητευμένοι, και οπωσδήποτε δεν έπρεπε να ακουγόμαστε πολύ".
Ποια είναι η θέση μας απέναντι στη συναισθηματική μας κληρονομιά; Πώς επιδρούν πάνω μας τα θαμμένα μυστικά των προγόνων μας, οι ανείπωτες ιστορίες, οι αλήθειες που κρύβουμε από τον εαυτό μας;
Στο βιβλίο "Η κληρονομιά του τραύματος" η έμπειρη ψυχαναλύτρια Galit Atlas συνυφαίνει αφηγήσεις ασθενών της με δικές της προσωπικές ιστορίες και αξιοποιεί έρευνες δεκαετιών προκειμένου να διερευνήσει εις βάθος το διαγενεακό τραύμα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας