*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δραστηριότητες μουσικής, κίνησης και λόγου

Πρακτικές εφαρμογές μουσικοκινητικής αγωγής Carl Orff


Συγγραφή: ·Βίκυ Σαχπάζη ·Μαρία Φιλιάνου
Έκδοση: Μάιος 2024 από "Fagotto books"
Σελ.:79 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5811-01-3


Θέμα: "Μουσική" "Εκπαίδευση"

Η ιδέα για την έκδοση του βιβλίου «Δραστηριότητες μουσικής κίνησης και λόγου» έχει την αφετηρία της στην ανάγκη των συγγραφέων να μοιραστούν τις δικές τους προτάσεις διδασκαλίας με κάθε δάσκαλο/α (ειδικότητας και μη) που επιθυμεί να γνωρίσει πως εφαρμόζεται το τρίπτυχο μουσική, κίνηση, λόγος της μουσικοπαιδαγωγικής προσέγγισης Orff.
To βιβλίο περιλαμβάνει ένα πλούσιο υλικό με δραστηριότητες που μπορούν να εφαρμοστούν ως έχουν, αλλά κυρίως που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης στον/στη δημιουργικό/η δάσκαλο/α να σχεδιάσει νέες δικές του/της δραστηριότητες, σύμφωνα με τους στόχους που κάθε φορά θέτει στις διδασκαλίες του/της. Οι συγγραφείς, ωστόσο, είχαν ως κύρια επιδίωξή τους να πραγματοποιήσουν μια έκδοση όπου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα αναδεικνύονται ο παιδαγωγικός και καλλιτεχνικός χαρακτήρας της προσέγγισης Orff. Η μουσική, η κίνηση, ο λόγος, το τραγούδι, τα μουσικά όργανα αξιοποιούνται από τα παιδιά σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, δημιουργικότητας και απελευθέρωσης της έκφρασης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας