*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το ποτάμι του χρόνου

"The river of time" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Igor D. Novikov
Μετάφραση: ·Θεοφάνης Γ. Γραμμένος
Εικονογράφιση: ·K. Moshkin
Έκδοση: 1999 από "Τραυλός"
Σελ.:366 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7990-14-5


Θέμα: "Φυσική - Ιστορία"

Μπορούμε ν' αλλάξουμε το παρελθόν;
Η επανάσταση στη φυσική άρχισε πριν από έναν αιώνα, και η επακόλουθη αμείλικτη πρόοδος στη νέα επιστήμη παρήγαγε πολυάριθμες καταπληκτικές ανακαλύψεις. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο ρυθμός της ροής του Ποταμού του Χρόνου μπορεί πράγματι να επηρεασθεί. Είναι, κατ' αρχήν, δυνατή μια "πτήση" προς το απώτερο μέλλον και, ποιος ξέρει, άραγε θα καταφέρουμε να κινηθούμε "αντίθετα" στο "ρεύμα του χρόνου";
Η εκπληκτική απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να βρεθεί στα τελευταία κεφάλαια αυτού του βιβλίου.
"Το ταξίδι στο χρόνο είναι τόσο επικίνδυνο, ώστε κάνει τις βόμβες υδρογόνου να μοιάζουν με ακίνδυνα δώρα για παιδιά και για ανόητους. Δηλαδή, τι μπορεί να συμβεί με ένα πυρηνικό όπλο; Θα πεθάνουν λίγα εκατομμυρια άνθρωποι: ασήμαντο. Με το ταξίδι του χρόνου μπορούμε να καταστρέψουμε ολόκληρο το Σύμπαν, ή τουλάχιστον έτσι αποφαίνεται η θεωρία".
Με το απολαυστικό ύφος και τη θαυμάσια εικονογράφησή του αυτό το προσιτό σε όλους βιβλίο διαβάζεται εξαιρετικά ευχάριστα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας