*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο ερωτευμένος μπακακίνος και άλλα παραμύθια


Συγγραφή: ·Λέττα Πετρουλάκη
Εικονογράφιση: ·Λέττα Πετρουλάκη
Έκδοση: Μάρτιος 2023 από "Μετρονόμος"
Σελ.:84 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5748-00-5


Θέμα: "Παραμύθια" "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά"

Τι κάνει μια γιαγιά που δεν μπορεί να δει τα εγγόνια της λόγω καραντίνας;
Γράφει παραμύθια, και μεταμορφώνει τους ήρωες σε κούκλες.
Τρυφερά παραμύθια που μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη φιλία, την αποδοχή του διαφορετικού, τον σεβασμό και την ανάγκη προστασίας του δάσους, της θάλασσας, των ζώων.
Παραμύθια που μιλούν για κοινωνικά θέματα όπως ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και στη διαφορετικότητα, η βία στα σχολεία, οι φοβίες και η πίστη στο ακατόρθωτο.
Δώδεκα παραμύθια με ήρωες ζώα και ανθρώπους, με διαφορετικό θέμα το καθένα, που δημιουργούν ενσυναίσθηση, συγκινούν, δίνουν ερεθίσματα για συζήτηση και συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ