*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχαία ελληνική κοινωνία

"Greek Society" (Πρωτότυπος τίτλος )

Συγγραφή: ·Antony Andrewes
Μετάφραση: · Ανδρέας Χ. Παναγόπουλος
Έκδοση: 1987 από "Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης"
Σελ.:419 (22χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Ελλάς - Ιστορία, Αρχαία"

Το βιβλίο αυτό εξετάζει τον πολιτισμό ο οποίος άρχισε να αναπτύσσεται με την εισαγωγή της γραφής, απέκρουσε την περσική εισβολή, διασπάστηκε κατά τον μακροχρόνιο Πελοποννησιακό Πόλεμο, και νικήθηκε από τη Μακεδονία, το δεύτερο μισό του 4ου π.Χ αιώνα. Ο συγγραφέας προσπαθεί να καθορίσει τα βασικά διακριτικά γνωρίσματα της ελληνικής κοινωνίας στην εξελικτική τους πορεία: την αρχαϊκή φυλετική διαίρεση, την κοινωνική διαστρωμάτωση της κλασικής περιόδου, τον μηχανισμό της δικαιοσύνης, και τις βασικές γραμμές της πόλης-κράτους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας