*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο κύριος Σάλβο και η πριγκίπισσα που ταξίδεψε στο φως


Συγγραφή: ·Θοδωρής Νικολαΐδης
Έκδοση: Μάρτιος 2025 από "Ελκυστής"
Σελ.:198 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-210-263-3


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Νουβέλα"

Γεννήθηκα λεύτερος, κοντινός συγγενής του Πόσουμ, του Τόμας Στερνς Έλιοτ. Επένδυσα τον χρόνο μου στην μελέτη της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς των ανθρώπων. ‘’I should have loved a thunderbird instead’ που λέει η γάτα της Σύλβια. Κατανοώ. Κατέχω μεταπτυχιακό στην επιείκεια. Στον ελεύθερό μου χρόνο, μεταφράζω, κάπως αυθαίρετα την ποίηση. Στο εξ’ αίματος συγγενολόι μου, Σοφία και Όλγα, αφιερώνω, για να μη ξεχνιόμαστε, τον εξυπνότερο στίχο που γνωρίζω. “Είναι εξόφθαλμα προφανές ότι όλη σου η ομορφιά, όλο σου το πνεύμα, είναι ένα δώρο, αγαπημένη, από μένα’’. Ξέχασα να πω πως είμαι και λίγο θεατρίνος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ