*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 10,60 €
Συντρίμμια ψυχής
Συγγραφή: ·Γιώργος Λαούρης
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2015 από "Εκδόσεις Φυλάτος"
Σελ.:168 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5123-86-4
Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Νουβέλα"
Η ιστορία ενός ανθρώπου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία και με λαμπρό μέλλον. Ο μοναδικός επιζών μιας μεγάλης αεροπορικής τραγωδίας, κάπου στον Ινδικό Ωκεανό.
Σε ένα νησί αφιλόξενο, άγριο, με αμέτρητους κινδύνους, έπρεπε να πολεμήσει τους φόβους του, με όλες του τις δυνάμεις, για την επιβίωσή του.
Τέσσερα χρόνια μετά, ύστερα από πολλές κακουχίες, καταφέρνει να επιστρέψει στον πολιτισμό.
Η ψυχική του κατάσταση έχει γκρεμιστεί ανεπανόρθωτα και ο εγκλεισμός του σε ίδρυμα είναι μονόδρομος.
Ανεβαίνει ακόμη έναν Γολγοθά.
Όμως, η δύναμη της ψυχής, η δίψα για ζωή και η αντοχή της φιλίας, δίνουν φως στο σκοτάδι της παράνοιας και ανοίγουν ξανά την πόρτα της ελπίδας, του γυρισμού. Η φιλία και η αγάπη, τον επαναφέρουν στη ζωή και αυτή τον ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο.
Στη νέα του νουβέλα με τίτλο “Συντρίμμια Ψυχής”, ο Γιώργος Λαούρης, παρουσιάζει με εύγλωττο τρόπο μια πρωτότυπη περιπέτεια, ένα ψυχολογικό θρίλερ και μια ιστορία επιβίωσης. Πώς θα επιτύχει ο ήρωας τον “γυρισμό”; Τι σημαίνει η επιστροφή και πότε γίνεται πραγματικότητα;
(2025) Darkness of the soul, Εκδόσεις Φυλάτος
