*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο ψίθυρος του σκοταδιού

Η ιστορία της Κασσάνδρας


Συγγραφή: ·Βικτώρια Καμενίδη
Έκδοση: Μάιος 2025 από "Συμπαντικές Διαδρομές"
Σελ.:170 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-607-641-1


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Νουβέλα"

Ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο μυστήριο, σκοτεινή ατμόσφαιρα και ανθρώπινες ρωγμές.
Η Κασσάνδρα μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο κόσμος είναι σκακιέρα, και οι άνθρωποι απλώς πιόνια. Έμαθε να διαβάζει τους άλλους, να προβλέπει τις αδυναμίες τους, να επιβάλλει τη θέλησή της χωρίς να λυγίζει.
Σε έναν κόσμο που δοκιμάζει τα όρια της λογικής και της συναισθηματικής αντοχής, η Κασσάνδρα θα αναγκαστεί να διαλέξει: έλεγχος ή ελευθερία; Εκδίκηση ή συγχώρεση; Δύναμη ή αλήθεια;
«Η ζωή δεν είναι οι πράξεις μας. Είναι οι αποφάσεις που τις γεννούν».
Ένα σκοτεινό, βαθιά υπαρξιακό ταξίδι για τη δύναμη της βούλησης, τα ηθικά διλήμματα και τις επιλογές που, κάποτε, δεν γυρίζουν πίσω. Για εκείνους που τολμούν να κοιτάξουν μέσα τους… και να μην αποστρέψουν το βλέμμα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ