*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,93 €
Ο τελευταίος όρκος
Ουάσινγκτον Πόου #7
"The Final Vow" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·M. W
Μετάφραση: ·Άντζη Κουνάδη
Έκδοση: Φεβρουάριος 2026 από "Bell / Χαρλένικ Ελλάς"
Σελ.:376 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5994-00-6
Θέμα: "Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"
Ένας πυροβολισμός στο Γκρέτνα Γκριν. Μια νύφη δολοφονείται την ημέρα του γάμου της, λίγα δευτερόλεπτα αφότου πέρασε η βέρα στο δάχτυλό της. O φόνος είναι βίαιος και αιματηρός. Όμως η γυναίκα αυτή δεν είναι το πρώτο θύμα ενός αόρατου δολοφόνου που σπέρνει τον τρόμο –και όλα δείχνουν πως δε θα είναι και το τελευταίο. Ο αριθμός των νεκρών που έχει αφήσει πίσω του έχει φτάσει πλέον τους δεκαεφτά, και ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος, καθώς κανείς δεν ξέρει πού θα χτυπήσει ο αλάνθαστος σκοπευτής την επόμενη φορά.
Με την κοινωνία σε πανικό, η αστυνομία στρέφεται για βοήθεια στον Ουάσινγκτον Πόου και την Τίλι Μπράντσο –τη μόνη ομάδα που θα μπορούσε να εντοπίσει έναν σίριαλ κίλερ ο οποίος δεν ακολουθεί κανένα αναγνωρίσιμο μοτίβο και θεωρεί ολόκληρη τη χώρα προσωπικό του κυνηγότοπο.
Θα καταφέρουν ο Πόου και η Τίλι να σταματήσουν έναν αδίστακτο δολοφόνο, που δεν αστοχεί ποτέ; Ή μήπως θα προλάβει να τους βρει εκείνος πριν τον ανακαλύψουν οι ίδιοι...;
(2025) Ήρωας κανενός, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2023) Ατρόμητος, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2023) Ο Βοτανολόγος, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
(2022) Τυφλό σημείο, Bell / Χαρλένικ Ελλάς
