Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 7,85 €
Φτιάχνοντας κλασικές σάλτσες
Ένα απαραίτητο βιβλίο μαγειρικής
Μετάφραση: ·Ελισώ Λογοθέτη
Εικονογράφιση: ·Anna Koska
Φωτογραφία: ·James Duncan
Επιμέλεια: ·Joanna Lorenz
Έκδοση: Ιανουάριος 1999 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:63 (21χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-14-0043-5
Θέμα: "Μαγειρική"
Περισσότερες από 30 συνταγές για γλυκές και πικάντικες, κλασικές και κρύες σάλτσες
και μαρινάτες.
Περιλαμβάνει κλασικές σάλτσες, όπως άσπρη σάλτσα, μπεσαμέλ και σάλτσα ολαντέζ,
και απολαυστικούς νέους συνδυασμούς γεύσεων όπως πικάντικη σάλτσα πορτοκάλι, κρέμα με σαφράν, μαρινάτα με Καλοκαιρινά μυρωδικά, σος σοκολάτα.
Βασικές τεχνικές για να παρασκευάσετε γευστικές σάλτσες και να τις διατηρήσετε ζεστές.
Κάθε συνταγή παρουσιάζεται βήμα προς βήμα μαζί με μια φωτογραφία από κάθε δημιουργία.
