*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ρόζοι καγχάλου


Συγγραφή: ·Βασίλης Πατσογιάννης
Έκδοση: Ιούνιος 2026 από "Εκδόσεις Όστρια"
Σελ.:38 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-242-131-4


Θέμα: "Νεοελληνική ποίηση" "Νεοελληνική λογοτεχνία"

Ρόζος: εξόγκωμα πάνω σε ξύλο, που απαιτεί λείανση κατά την επεξεργασία της επιφάνειας, αλλά και εξόγκω¬μα πάνω στην παλάμη που προκαλείται από τη σκληρή δουλειά.
Κάγχαλος: μακρύ ξύλο που, τοποθετημένο πίσω από τις ξύλινες αυτοσχέδιες αυλόπορτες, προκαλούσε αντίσταση σε όποιον προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα από έξω.
Το «Ρόζοι καγχάλου» είναι, μετά το «Ένα ψεγάδι της ίριδας», (Πλέθρον 2023), η δεύτερη ποιητική συλλογή του συγγραφέα.

(2026) Κάφκα, Εκδόσεις Πλέθρον

(2026) Η αφέλεια του γέλιου, Εκδόσεις Πλέθρον

(2025) Ραδιοφωνικές συζητήσεις, Εκδόσεις Πλέθρον

(2025) Γραμμές, Εκδόσεις Πλέθρον

(2024) Τοτέμ και ταμπού, Πλέθρον

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ