*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

AutoCAD 2000


Συγγραφή: ·Χρήστος Τερζίδης
Έκδοση: 2000 από "Anubis"
Σελ.:467 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-306-256-1


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

To AutoCAD 2000 είναι η νέα έκδοση της σχεδιαστικής σειράς προγραμμάτων της AutoDESK, που εκμεταλλεύεται πλήρως το περιβάλλον των Windows καθώς και τις δυνατότητες των συγχρόνων επεξεργαστών. Ο χρήστης μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το AutoCAD μαζί με άλλες εφαρμογές, να διατηρεί πολλαπλά σχέδια και να εφαρμόζει φωτορεαλισμό σε απίστευτες ταχύτητες σε σχέση με το παρελθόν. Ο τίτλος που κρατάτε στα χέρια σας δεν κάνει μια απλή αναφορά στις εντολές του AutoCAD, αλλά επιχειρεί να μεταδώσει τις απαραίτητες γνώσεις από τα πρώτα βήματα. Το βιβλίο έχει λάβει υπόψη την ύπαρξη εκπαιδευτικού προγράμματος που δίνεται από την AutoDESK μαζί με το λογισμικό και ακολουθεί τη λογική του. Οι έμπειροι χρήστες, ανάλογα με τις γνώσεις τους, θα βρουν τεχνικά θέματα, τη λογική λειτουργίας του περιβάλλοντος των Windows και, φυσικά, όλες τις νέες εντολές πλήρως ανεπτυγμένες, αφού σε κάθε κεφάλαιο αυτές παρατίθενται αναλυτικά, με τη σύνταξή τους και το ανάλογο παράδειγμα. Μεταξύ άλλων στο βιβλίο καλύπτονται θέματα όπως: Απαραίτητος εξοπλισμός και εγκατάσταση, AutoCAD 2000 και Windows, Βασικές έννοιες και εντολές, Δισδιάστατη σχεδίαση, Γράμματα και αριθμοί, Διαστασιολόγηση και AutoCAD Design Center, Επικοινωνία με άλλα προγράμματα, Οι τρεις διαστάσεις, Φωτορεαλισμός και απόδοση επιφάνειας.

(2002) Web tricks, Anubis

(2001) Photoshop 6 & ImageReady 3, Anubis

(1997) AutoCAD 14 για Windows, Anubis

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας