*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Senso

Το κρυφό σημειωματάριο της κόμισσας Λίβια

"Senso" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)

Συγγραφή: · Camillo Boito
Μετάφραση: ·Ανδρέας Νεοφυτίδης
Έκδοση: 2001 από "Σμίλη"
Σελ.:95 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7793-03-Χ


Θέμα: "Ιταλική πεζογραφία - Αφήγημα " "Κινηματογραφικές ταινίες"

Οι φίλοι του καλού κινηματογράφου και ειδικότερα οι τόσοι θαυμαστές του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη Λουκίνο Βισκόντι θα θυμούνται ασφαλώς την αριστουργηματική του ταινία "Senso". Το σενάριο αυτής της ταινίας βασίστηκε σ' ένα μικρό αφήγημα του Καμίλο Μποΐτο "Το κρυφό ημερολόγιο της κόμισσας Λίβια".
Κείμενο-εξομολόγηση: ένα γραμμένο απ' την κόμισσα Λίβια όχι για να μείνει και να ξεχαστεί σ' ένα κάποιο συρτάρι αλλά να διαβαστεί από πολλούς. "Σατανική" συγγραφική σκηνοθεσία από μια γυναίκα που κλείνει την αφήγησή της αντιστρέφοντας εικόνες και παραστάσεις με την τελευταία ειρωνική φράση: "Λίβια είσαι ένας άγγελος".

(1996) Ένα σώμα, Εκδόσεις Καστανιώτη

(1989) Αίσθημα, Βιβλιοπωλείον της Εστίας

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας