*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υδάτινες σχέσεις

Το νερό ως πηγή ζωής κατά την αρχαιότητα


Επιμέλεια: · Κώστας Σουέρεφ
Έκδοση: 2000 από "University Studio Press"
Σελ.:189 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-0850-Χ


Θέμα: "Υδρολογία"

Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει: α) τη συμβολή ειδικών επιστημόνων σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας του νερού κατά την αρχαιότητα. β) ένα εικονογραφημένο λεύκωμα με υδάτινες παρουσίες από διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Η έκδοση σκοπεύει να φέρει το αναγνωστικό κοινό κοντά σε ζητήματα για τα νοήματα του γλυκού νερού και τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν με αυτό στον αρχαίο κόσμο. Παράλληλα, με το ενσωματωμένο στον τόμο λεύκωμα προτείνονται εκδοχές της αισθητικής και ευρύτερα ιδεολογικής αξιοποίησης του νερού σε ποικίλους καιρούς και χώρους, με όχημα περιπλάνησης την εικόνα. Το "αθάνατο νερό" συνιστά το κεντρικό θέμα των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς που διοργανώνει το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Υπουργείο Πολιτισμού στην Ελλάδα για το 1999 και το 2000.
Το νερό, πλανητική φυσική δύναμη, οικουμενικό αγαθό, διεθνής οικονομικός και πολιτικός παράγοντας, πρωταγωνιστεί στα οράματα ειρήνης των κοινωνιών και στις παγκόσμιες διασκέψεις για την αντιμετώπιση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων κρίσιμων προβλημάτων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας