*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Όλα τα όμορφα άλογα

Μυθιστόρημα

"All the pretty horses" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Cormac McCarthy
Μετάφραση: ·Αλέκος Μπενρουμπής
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2000 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:366 (22χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-2845-5


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

O 16χρονος Tζων Γκρέιντυ Kόουλ είναι ο τελευταίος μιας γενιάς ιδιοκτητών ράντσων. Όταν, λόγω ηλικίας, θα του αρνηθούν τη ζωή που ονειρεύεται, ο Tζων θα αναζητήσει διέξοδο κάπου στο Mεξικό. Σ' αυτή του όμως τη σχεδόν ειδυλλιακή περιπέτεια, τα όνειρα πληρώνονται με αίμα και ο Tζων θα επιστρέψει σε μια πατρίδα που ο ίδιος δυσκολεύεται να αναγνωρίσει: η βουκολική Aμερική έχει δώσει πλέον τη θέση της σε μια Aμερική που στο βωμό της προόδου καταστρέφει ό,τι ιερό είχε διαφυλάξει.
Mυθιστόρημα που περιγράφει τη μακριά πορεία από την αθωότητα στην εμπειρία, το έργο του MακKάρθυ χαιρετίστηκε στις HΠA ως αριστούργημα, που συγκρίνεται μόνο με τα βιβλία του Φώκνερ ή του Tουαίην. Tο Όλα τα όμορφα άλογα βραβεύτηκε με το Eθνικό Bραβείο Bιβλίου και με το Eθνικό Bραβείο Kριτικών των HΠA. Πρόσφατα γυρίστηκε και κινηματογραφική ταινία σε παραγωγή Mάικ Nίκολς, με πρωταγωνιστή τον Mατ Nτέιμον.
"Έργο μοναδικής ομορφιάς, το Όλα τα όμορφα άλογα αποδεικνύεται συναρπαστική αναγνωστική εμπειρία". Aπό το σκεπτικό της επιτροπής που απένειμε το Eθνικό Bραβείο Bιβλίου των HΠA, το 1992

(2023) Τέκνο του Θεού, Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός

(2022) Stella Maris, Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός

(2022) Ο επιβάτης, Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός

(2012) The Sunset Limited, Ευρασία

(2011) Ματωμένος μεσημβρινός, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2009) Ο δρόμος, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2009) Πεδινές πολιτείες, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2008) Καμια πατρίδα για τους μελλοθάνατους, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2003) Το πέρασμα, Εκδόσεις Καστανιώτη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας